Online boekhouding

Wij realiseerden ons als één van de eersten in de markt dat veel ondernemers er de voorkeur aan geven om zelf een deel van de administratie te verzorgen op het moment dat het hén uitkomt. En logisch ook, want naast een besparing in geld kunt u direct een helder inzicht krijgen in de financiële stand van zaken en heeft u de mogelijkheid om tijdig bij te sturen.

Veel aanbieders van het "online boekhouden” zijn echter exploitanten van een bepaald softwarepakket. Ondersteuning op boekhoudkundig terrein komt daarbij niet of nauwelijks aan de orde. Bij ons ligt dat anders. Wij zijn immers adviseurs en geen uitbaters van een softwarepakket. Daarom hebben wij voor u een betaalbaar en doeltreffend instrument voor online boekhouden ontwikkeld. Simpel, veilig en snel.

Hierbij werken we met een zogeheten vpn-verbinding, wat betekent dat u met uw internetverbinding uw administratie kunt inzien en bijwerken. Op het moment dat het ú uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Beveiligde omgeving

Vanzelfsprekend hebben we ook aan uw administratieve veiligheid gedacht. Want alleen met uw persoonlijk verkregen toegangscode kunt u inloggen op het beveiligde systeem. Dagelijks wordt (extern) een back-up gemaakt. Ook kunt u tijdens het online boekhouden vragen aan een van onze deskundige adviseurs stellen. Verder mag iedere cliënt die gebruik maakt van het "online boekhouden", er op rekenen dat wij periodiek de administratie controleren. Voldoende redenen dus om te kiezen voor dit praktische instrument. De standaard jaarlijkse kosten voor online boekhouden bedragen € 180 (exclusief support & BTW). Wilt u meer weten over het “online boekhouden”? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 070-319 43 63 of mail ons: info@rbhendriks.nl

Online boekhouden in het kort:

* Lage abonnementskosten
* 24 uur per dag uw administratie inzien en bijwerken
* Deskundig advies
* Uitdraai rapporten (o.a. openstaande debiteuren en crediteuren)
* Dagelijkse (externe) back-up
* Periodieke controle

 

Contact

Hendriks Belastingadviseurs BV
Geestbrugweg 46
2281 CM Rijswijk
T: 070-3194363
F: 070-3077583
E: info@rbhendriks.nl

Download onze algemene voorwaarden hier.